Vaimosi syntymäpäivä on erityinen päivä, jolloin haluat saada hänet tuntemaan olonsa arvostetuksi ja rakastetuksi. Vaikka romanttinen viikonloppu Pariisissa ei ehkä ole mahdollinen (tai budjetissa), on silti paljon asioita, joita voit tehdä vaimollesi, jotta hän tuntee olonsa erityiseksi juhlapäivänään. 

happy-birthday-2611564_640.jpg

Tässä artikkelissa esittelemme joitakin erinomaisia ideoita vaimon synttärijuhlien järjestämistä varten.

Parhaat synttäri-ideat vaimolle

Joskus lahjaideat naiselle voivat olla haastavia. Muista, että lahjojen ei tarvitse olla konkreettista tavaraa, vaan ne voivat olla kokemuksia ja laatuaikaa. Syntymäpäivänä itse kukin haluaa vain tuntea olonsa arvostetuksi ja tietää, että  hänestä välitetään.

1. Kirjoita hänelle rakkauskirje

Sanotaan, että teot puhuvat enemmän kuin sanat, mutta välillä muutama hyvin valittu sana voi saada aikaan ihmeitä. Miksi et kirjoittaisi hänelle perinteistä rakkauskirjettä, jossa kerrot hänelle tarkalleen, kuinka paljon hän sinulle merkitsee? 

Tämä voi olla erityisen voimakas ele etenkin, jos et ole sanavalmis henkilö ja sinun on vaikea ilmaista tunteitasi ääneen.

2. Valmista (tai tilaa) hänen suosikkiruokaa

Tämä on klassikko, mutta hyvästä syystä. Varaa aikaa valmistaa (tai tilata) vaimosi suosikkiruokaa illalliseksi. Tai hemmottele häntä pienellä buffetilla, jossa on hänen suosikkiherkkujaan ja juomia. Tilaa enemmän ruokaa kuin tarvitset, koska kuka ei rakastaisi jääkaapin täydeltä jääneitä herkkuja?

Hyödynnä myös hotellien tarjontaa. Esimerkiksi Jyväskylä hotellit voivat tarjota erinomaisia aamupaloja ja herkullisia illallisia.

3. Luo muistoseinä

Luultavasti sinulla on kotona paljon valokuvia, joita olet suunnitellut ripustavasi seinälle, mutta et ole saanut sitä vielä tehtyä. Nyt on oikea aika toteuttaa suunnitelmasi. Yllätä vaimosi luomalla seinälle muistoseinä, jossa on hänen suosikkivalokuviaan. Älä rajoita itseäsi vain painettuihin valokuviin: käy läpi puhelimesi arkisto ja valitse esiin joitakin suosikkikuvia, jotka ovat tähän asti olleet vain digitaalisessa muodossa.

4. Sammuta puhelin päiväksi

Jos mahdollista, suunnittele päivä, jolloin sekä sinä että vaimosi pysyttelette erossa älylaitteista täydet 24 tuntia. Tämä ei ehkä onnistu hänen varsinaisena syntymäpäivänään, mutta valitse päivä, jolloin molemmilla on mahdollisuus jättää laitteet rauhaan ja omistaa päivä täysin toisillenne. 

Voitte esimerkiksi varata hotellin ja pysyttäytyä sisällä koko päivän tai käydä kaupungilla kävelemässä. Esimerkiksi Oulu hotellit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden rentoutua hiljaisissa misemissa.

5. Tyttöjen ilta ulkona

Kenties vaimosi haluaa eniten kaikista viettää iltaa ystäviensä kanssa, joten tee hänelle palvelus ja järjestä sellainen. Se ei tarvitse olla mitenkään hieno ilta: varaa pöytä hänen suosikkiravintolastaan ja kutsu muutama hänen ystävänsä mukaan. Voit tehdä siitä yllätyksen kertomalla vieväsi hänet syntymäpäiväillalliselle ja antamalla hänen nähdä ystävät odottamassa häntä. Sitten tietysti voitte juhlia keskenänne toisena ajankohtana.

6. Suunnittele seikkailu

Toki olisi hienoa lähteä romanttiselle lomalle vaimosi kanssa, mutta se ei ehkä ole mahdollista. Sen sijaan voit suunnitella hänelle paikallisen seikkailun, olipa se sitten museoretki, uuden ravintolan kokeilu tai viinitilalla tai panimolla vierailu. Tee siitä yllätys ja anna hänen arvata matkan määränpää matkan varrella.