Kun sisustat omistamasi AirBnB:n kylpyhuonetta, on tärkeää ottaa huomioon pienetkin yksityiskohdat. Mitä mukavammaksi vierailijat tuntevat olonsa, sitä mieluummin he jättävät hyvän arvostelun ja palaavat uudelleen. 

mahrous-houses-6035253_640.jpg

Muutamilla hyödyllisillä vinkeillä voit sisustaa AirBnB:n kylpyhuoneen viihtyisäksi ja käytännölliseksi. Tässä artikkelissa katsomme, millaisia asioita kannattaa ottaa huomioon kylpyhuonetta sisustaessa.

Kylpyhuone on tärkeä osa AirBnB:tä

Kun sisustat kylpyhuonetta, on tärkeää valita kylpyhuonekalusteet, jotka sopivat sisustukseesi ja jotka ovat käytännöllisiä. Kylpyhuonekalusteet voi löytää esimerkiksi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta edullisella hinnalla.

 

Jotta voit valita täydelliset kylpyhuonekalusteet omaan AirBnB-asuntoosi, on tärkeää ottaa huomioon käytännöllisyys, sisustuksen tyyli, hinta ja omat mieltymykset. Alla esiteltyjen vinkkien avulla sisustat AirBnB-kylpyhuoneesi vieraita miellyttäväksi.

1. Suurikokoiset pesuaineet ja saippua

Kylpyhuoneessa tarvitaan ehdottomasti pesuaineita, kuten shampoota, käsisaippuaa ja suihkugeeliä. Valitse neutraaleja tuoksuja tai hajusteettomia saippuoita välttääksesi mahdolliset allergiaoireet. Tämä takaa, että kaikki vierailijat voivat käyttää saippuoita ja muita tarpeellisia tuotteita kylpyhuoneessa.

Hankkimalla pesuaineita ja saippuoita kiinteissä pakkauksissa sinulla on aina tarvittavat tuotteet saatavilla. Esimerkiksi monet Oulu hotellit tarjoavat kylpyhuoneessa miedon tuoksuisia saippuoita ja pesuaineita, joten niistä on hyvä ottaa mallia.

2. Sopivat suihkutarvikkeet

Tavallisten suihkusuuttimien sijaan kannattaa harkita painesuihkusuuttimen asentamista. Tämä on loistava tapa tehdä kylpyhuoneestasi mukavampi ilman suuria lisäinvestointeja. Vieraasi arvostavat mahdollisuutta nauttia pitkästä kylvystä tai suihkusta lomansa aikana.

3. Koukut ja hyllyt

Koukkuja ei voi koskaan olla liikaa kylpyhuoneessa. Aseta koukkuja oven taakse, jotta vierailijasi voivat ripustaa niihin vaatteet ja märät pyyhkeet. Voit myös lisätä koukkuja suihkukaapin viereen.

Vieraat tuovat yleensä mukanaan omia pesusieniä. Varmista, että sinulla on hyllyjä näiden säilyttämiseen. Nämä pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä silloin, kun ei löydä paikkaa omille tavaroilleen.

4. Pyyhkeiden ripustimet

Vaikka yksi pyyhepidike saattaa riittää omiin tarpeisiisi, AirBnB-vierailijat saattavat tarvita enemmän ripustimia. Tämä varmistaa, etteivät vieraat jätä kosteita pyyhkeitä lattialle vain siksi, että heillä ei ole paikkaa ripustaa niitä kylpyhuoneessa.

5. Roskakori

Lisää roskakori kylpyhuoneeseen, jotta vieraiden on helppo hävittää käytetyt hygieniatuotteet. Muista myös muistuttaa vieraita tyhjentämään roskakori, jos talon säännöt määräävät jätteiden hävittämisen vierailun aikana.

6. Kylpyhuonematot tai jalkapyyhkeet

Tarjoa kylpyhuoneessa liukuestepinta lisäämällä mattoja kosteille alueille. Kylpyhuonemattojen avulla voit ehkäistä liukastumisia ja samalla suojata lattiat ylimääräiseltä kosteudelta.

Kylpyhuonemattojen käyttö on myös hyödyllistä, koska ne auttavat pitämään lattiat puhtaampina ja tarjoavat vieraillesi mukavan pinnan, jolla seistä kylpyhuonetta käyttäessään. Varmista, että kylpyhuonemattojen puhdistus tapahtuu jokaisen vierailijan jälkeen, jotta homeen ja bakteerien kasvu estetään.

7. Hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaaja on yksi tärkeimmistä kylpyhuoneen tarvikkeista. Hanki hiustenkuivaaja, jotta vierailijoiden on helppo kuivata hiuksensa suihkun jälkeen. Voit jopa etsiä seinälle asennettavan hiustenkuivaajan, joka on samanlainen kuin hotellihuoneissa.

8. Kertakäyttöinen hammasharja ja hammastahna

Vieraasi arvostavat sitä, että olet ajatellut myös pieniä yksityiskohtia. Lisää jokaiselle AirBnB-vieraalle kertakäyttöinen hammasharja ja hammastahna. Vaikka he eivät käyttäisikään niitä, niiden läsnäolo jättää vieraisiin positiivisen vaikutelman.

9. Puhtaat pyyhkeet

Jokaiselle vieraalle tulisi olla saatavilla puhtaat pyyhkeet. Varmista, että ylimääräisiä pyyhkeitä on saatavilla liinavaatekaapissa, jotta vieraille riittää pyyhkeitä niin kylpemiseen kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin, kuten uimiseen.

On myös tärkeää kertoa vieraillesi, missä käytetyt pyyhkeet tulee säilyttää, jotta siivouspalvelun on helppo löytää ne. Tämä auttaa välttämään tilanteen, jossa homeiset pyyhkeet jäävät piiloon kaappeihin päiviksi tai jopa viikoiksi.